Glad midsommar!!!!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ALLA!!!!!!!!!
HA EN TOPPPPPPPPPPPEN DAG!!!!!!!!!!!!!!
MÅNGA KRAMAR EMMA!!!!!!!!!!!!

Glad midsommar!!!!
GLAD MIDSOMMAR!!!!<3<3<3<3<3<3<3

/////////////Emma:))))))))

Sista gången på ridningen här i spanien:(!!

Hej!!
Idag har jag ridit för sista gången på Club hipico la gubia, det har varit ett toppen stall!!<3 Alla i stallet har varit med och hjälpt oss att komma upp på högre levlar i ridningen. Om man jämför med sverige så är det:
 -En lektion i sverige, hindren är typ bara 50 cm höga och  cirka 4,5 st. hinder och hoppning var 4:de vecka lektionen är ofta 3 kvart typ!
- Här i spanien är det ofta typ 1 och en halv timme, man värmer upp själv fast med lite hjälp så lärarna säger så att allt ser bra ut, sen hoppning (varge gång) ofta är banan 10 hinder och cirka 75, 80 cm eller ibland har det varit 90 banor.
Det är en himla skillnad, här är det så mkt mer runt själva ridningen.
Idag när slutade så fick vi en liten rosset och ett fin brev där det stog typ lycka till i sverige och vi kommer skana er, Kiara som jobbar i stallet började gråta lite, det var sorglit.<3<3<3
Men jag kommer rida där på höstlovet!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))
Lite bilder och minnen::::    Om du tar pilen över bilde står det lite var och vem o.s.v!!!
Min favvo häst Selecto<3<3
Selecto, Midas och jag!!! Mina små gullisar!!<3<3<3
Selecto:
Han komm till La Gubia när  jag hade ridit där i cirka 3 månader, han bodde på en show och där var hans uuppgift att springa runt och ha en riddare på ryggen. Så då kunde han iknapt hoppa, men nu så hoppas loka bra som alla andra, han är en smart, snäll, rolig och söt ponni!!! JAG ÄLSKAE DEJJJ!!
Mina rosetter dom små som är blå och grön är från la gubia!:)))Men jag har en rosa oxå!


Caballos=hästar på spanskaHästarna i hagen!<3<3

Alcotan!!!!!<3<3

Min första rosett på första tävlingen på La Gubia!!!:)))

Lite om mitt år på detta toppen stall!!!!
Idag så hoppade vi ett kryss där bommarn var högst upp på båda sidorna!!!<3<3<3<3


//////Många hästiga kramar Emma!!!:)))


Städat rummet, typ hela dan!!!!

Hoppsan hejsan!!!
Idag har jag bara varit hemma och slappat och fixat iordning alla saker i mitt rum!!
Så nu är det bara att flytta hem! Jag längtar bara såååå himla mycket!!!!:))))))) Fast igentlien är du typ bara några vecor kvar(vi åker hem 30:nde Juni!!!)<3

Och idag var det ju första dan på *SOMMARLOVET*!!!!!!!!!!!!!!!
Hehehe, detta var kanske lite *tråkigt* inlägg. Men aja!!

///Emma!!
Iaf bara så ni vet *JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR HÄSTAR *!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sommar, sommar, sommar, och en massa kramar och tårar :,(((((((!!

Hej!!!
Idag har det varit skolavslutning! Det var huuuuuuuuuuuuuuuuur sorgligt som helst, jag grät jätte mkt. Det var hemskt att sluta skolan, det har aldrig varit på här jobbigt att sluta i en skola, *SORGLIGT:(((((((((((((((((*
Men nu är det iallafall sommarlov, fast det märks inte än. På skolavslutningen så sjöng jag / och min klass såklart, En kväll i juni, Nada particular (spansk låt) och Idas sommarvisa, fast det skulle vara Mimmi som sjöng första värsen med piano i bakrunden och sen helt plötsligt skulle vi ropa något som jag inte kommer ihåg vad det va, och sen börja samma låt (Idas sommarvisa) men i rock verision. Men vi hade mkt otur.... Så datorn gick inte igång, så det blev bara en värs. hehe...:))):((( Men nu har min familj Birgings och Arnborgers + Vera B,. varit på en Beach club och badat!!!! <3<3<3<3 Det var suuuuper varmt och super skönt!!!!<3<3<3<3<3

Men lite bilder vill ni väll se från avslutningen+skolan+spanien:



Skolan<3<3<3
Mitt klassrum utifrån!!!Mitt klassrumm (inne)!!!
Skolgården!!!:))
Alla tjejor!!!

Jag har en massa flera bilder, men nu blir det bra dom hära!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag har inte skrivit om We will rock you, men det är så mkt bilde. Men det var iallafall jätte kul!!!!!<3<3<3<3


////Emma!!!<3<3<3<3

Sommarlov imorgon!!!!

Hejsan svejsan alla glada bloggläsare!!!!

Idag var sista hela "riktiga" dagen i svenska skolan palma de mallorca. För imorgon är det skolavslutning klockan 9:00-11:00. Jag har precis lagt fram alla kläder. Jag ska ha en vit klänning, flippflopp (stavning) och min svarta väska med kameran.
Jag, Ellen, Vera, Sofia, Emma och Mimmi ska sjunga Idas sommarvisa, men sen kommer vi ha lite rock i det hela, ett lite roligt framträdande...............HIHIHI Här är två sommar bild:
Sommar<3
Stranden!!!!
Bilderna har jag inte tagit själv!!!!!!! Om ni undra!!!!

////Ha ett toppen lov, för det ska jag ha!!!!!!!!!!!!<33333333333333333:)(:

Så är läget!!!!!!!

Hej!
Jag vet, jag vet, jag har inte skrivit på länge. Det har bara varit så jobbigt att gå och sätta sig vid datorn. Man börjar bli trött nu, skolan tar kol på oss (inte riktigt kanske men a ja). Nu är det bara 2 dagar tills vi/jag slutar skolan här på mallis, imorgon ska vi i och för sig till Aqualand (direkt översatt till svenska "vattenland"), där ska vi vara heeeela långa dan. Ska bli jätte roligt!!!! <3   :)(: Och sen bara torsdag och skolavslutning på fredag. Det ska bli skönt, roligt och jääääääääääte tråkigt att bara åka här ifrån, men det gör vi 3o juni.
Jag har ochså börjat packa, det är lite jobbigt för allt måste komma i rätt kartong o.s.v. Jag har också börjat fixa lite saker till *KARLSHEM*, jag kan inte fatta att jag vekligen ska dit.<3<3<3<3 I helgen var jag också på Western water park (vet inte så bra stavining.. hehe), som är ett annat vattenland. Det var heeeelt okej, eller asså det var jätte roligt.

Men nu ska jag äta middag!!!!
///EMMA!!!:)))))))))))))))))))))

Blixtrar ocd dunder.......

Hejsan alla kära bloggis-läsare!
Idag så har jag/vi ätit på en restaurang som vi kallar "kycklingen"! Men sen när jag/vi gick hem så började det bilxtra och åska, det  var typ shiiiiiiiiiiiit när, hela marken nästan skaka (fast väldigt lite) och sen tillslut börjad det spö regna. Och vi *gick* ju hem så vi blev helt genom blöta! Men nu ska vi titta på Parets of the caribean 2 (stavinig?????) Billd på en blixt (inte jag som tagit bilden):
BLIXT

Men nu är jag hemma! Jag ska nog sova nu för att det är ju skola imorron, och idrott, vi sk typ göra någon slags paddling, vi får ju se hur vädret är!!!
 En bild för att bli lite uppmuntrad:
Häst!!!<3Hitta det på google!!:)))))))))Söt!!

/////Emma!!!!! Ha en bra dag!!!:)))))))))))))))))))))))9

Bom!!!!!! i huset!

Hej!!!!
Idag så har jag varit i skolan som vandligt, men när vi kom hem så såg vi på Äntligen hemma och åt chips. Sen när mamma hade duschat så hade värme pumpen, eller vad den nu heter men den började pysa och låta jätte högt det var shiiiit läskigt man blev helt skakig. Jag sprang runt och skrek " AAAAAAAAAAAAAA HJÄLP DET BRINNER" och sen kom det massa ånga. Men nu så är det bra, men värme mätaren har gått sönder så en gubbe kommer på måndag och fixar det!
Hoppas att alla inte är rädda nu för att det sak hända (Hiiiiiihiiii), HA DET BÄST!!!!!!!!!!!!!!!
//////Emma<3<3<3:))))))))))

Nya klasser!!

Hejsan hoppsan alla blogg läsare!!!

Idag har jag fått reda på vilken klass jag ska gå i när jag kommer till sverige. Fast jag har bara fått höra av kompisar eftersom jag bor på Mallis. Jag kom med ANNA, NORA, ZARA OCH EBBA, som jag vet asså (av cheyerna). Det sak bli såååååå himla kul!!!! Men fortfarande kommer det ju bli jääääätte sorgligt att åka från Spanien, jag önskar allt kunde vara en blandning:)


Hoppas alla har det bra och att dom som har bytt klasser också är jätte nöjda:))))))
////////Emma<3<3<3<3

RSS 2.0