Hyra häst från Karlshem!

Hejsan alla hästälskare!

Att hyra en häst från Karlshem är ett bra sätt att känna på hur det är att ha en egen häst. Det kostar cirka 5000-7500 kronor beroende på när man hyr och vilken stolek på häst man hyr. När man hyr ingår lite utrustning och moms för den tiden man hyr. Men info finns på www.karlshem.se eller www.hyraponny.se !!!
Dick Tracy
Dick
Suzy Q
Suzy Q
JERRY
Jerry
Karlshem!!!                           /////Emma<3
PS!!! jag ska hyra en ponny nästa termin från Karlshem!

Min dag...

Hejsan!
Idag så gick jag upp klockan 09:00, för att åka och titta på en hopptävling. Våran kompis Emilie hade 2 ponnisar som tävlade på 1,10. När vi kom till stallet som heter "Pegaso" så var allt i full gång och Emilies ena ponny hade redan tävlat och blev utesluten på sista hindret. Och sen så skulle hennes andra ponny som heter Jerry tävla. Här är lite bilder på Jerry, som blev VINNAREN:

Sen när vi hade sett dom så väntade vi på att få se "La gubia teamet", men det visade dig att dom skulle rida om några timmar. Så vi åkte hem och hämtade pappa och alla saker som vi skulle ha med till stranden.
Och sen när vi var på väg hem från starnden så helt plötsligt så smäller det till i ett av våra bil däck. Vi ställde oss på sidan och försökte fixa hjulet med någon pump grej, men det fungerade inte, så vi fick köra med ett punkterat däck till närmast bensin mack. När vi kom till bensin macken så skulle vi testa att se om det gick att pumpa däcket, men luften bara åkte igenom, för hålet var ganska stort. Tillslut så fick vi tag på någon firma som kunde laga däcket, så pappa fick stanna på stan och vänta på att dom skulle komma medans jag, mamma och Alma åkte med en taxi hem. Jag tycker lite synd om bilen som fick ett hål i sitt däck, och jag hoppas det blir bra tills imorron för då är det ridning och det får man inte missa.

HA DET BÄST /////EMMA!!!!


RSS 2.0