<3<3<3<3<3

Du finns i mitt hjärta:

Du får krama mig,
Du får älska mig,
Du får kyssa mig,
Du får slå mig,
Du får hata mig,
Men vad du än gör, skjut mig inte i hjärtat
för där finns du!!!!!!! <3
<3




MARINELAND idag!!!!!

Hejsan alla blogg läsare!
Idag har jag varit på Marineland. Det ligger här i mallorca, där kan man titta på olika shower se på olika djur o.s.v. Vi såg på 2 shower, en Delfin & havslejon show och en fågel show. Det var rätt så roligt. Delfin showen var jätte spännande definerna var jäääääättttteeeee duktiga. Dom kunde hoppa super högt och göra olika volter o massa saker. Men här är 3 bilder (min dator är lite seg så jag kan intel adda upp så många bilder):
Skylten Marineland!Ingången!!!!!!!!!!!!!Delfinerna!!!!Delfinerna hoppade jätte högt över ett tjockt rep!
Sjölejonen!!Den var jätte duktig och hämtade bollen genom att ha den på nosen!

/////Emma<3<3<3

Hopptävling på La Gubia!

Hej!
Igår så var jag på hopptävling på La Gubia (stallet där jag rider), det var jätte roligt. Vi kom dit klockan 3, och sen så fick vi reda på att tävlingarna började om en timme, så vi slappade lite. Fast dom som hade ridit 1 meters klassen var kvar. Min ridlärare Lara vann! Och några av "privat ryttarna" kom 2:a o 3:a i 1:10 meters klassen. Sen när 1:20 meters klassen började så såg vi hela, min andra ridlärare kom trea. Sen så fick vi ta hand om
Bon Bon som är en shettis, har var med på ponny-ridningen så vi fick rida runt lite där, han var jätte liten och såååå SÖT!!! Lite bilder från hopptävlingen:
JERRY!
Jerry!Jerry!
Davids häst är suuper glad över att få galopphera ärevarvet.Bon bon!

Den vita hästen är Jerry som tävlade! Sen så är det David som rider ärevarvet (han kom 3:a). Och sen så är den lilla svarta Bon bon som var med på ponnyridningen!!! <3<3<3:)))))))))))))))))
HOPPAS ALLA OXÅ HAR DET JÄTTE BRA!!!

/////////////Emma<3<3<3<3<3<3<3<3


Skola idag (soooom vandligt)!

Hejsan svejsan alla snygga bloggläsrae!
Idag har det varit en helt vandlig dag. I skolan så har vi övat inför våran musical som heter "We Will Rock You" det är jätte roligt att vi ska göra den, jag kommer att vara bakrundsdansare i showen. En liten WWRY (We Will Rock You) bild:
We Will Rock You!

Sen så hade vi NO och då har vi gjort "Solungnar" som vi kallar det. Vi testade att smällta choklad, och det gick inte så bra, för det har varit lite molnigt. Så vi fick äta den istället. HAHAHA, men det var iallafall jätte gott. Sen så slutede vi kl. 3. Då skulle jag  & mamma kköpa bröd,  men båda dom butikerna vi gick till var stängda, så vi fick baka bröd. Jag har oxå tagit ett dopp i poolen, det var 23 grader, varmt tycker jag. Midas fick ock så ta ett topp! Hanverkde inte vara så glad över själva doppet men efter så sprang har runt som en liten köttbulle (han är bara föör söööt)! Det var min dag men nu ska jag nog städa rummet!

Hejdå alla sötisar! Ha det bäst! <3<3<3<3<3<3<3<3:)))))))))))))))))) ////Emma<3!!!

Vad tycker ni om detta?

Hejsan kära bloggläsare!
För det försat är jag lite ledsen över att jag inte har skrivit på ett tag, jag har haft massor att göra. Men varför jag gorde det här inlägget var för att vet vad ni tycker om att köpa "extra" saker (asså saker man kan klara sig utan men man kan köpa för att man gillar det). Jag ska hyra en ponny från Aud (jag har skrivit ett annat  inlägg om Karlshem) iallafall, och då skriver jag en "att köpa lista" (när jag ska hyra). Och jag undrar om ni tycker det är bra/dåligt/smart/knäppt o.s.v om att köpa dessa saker:
Hööks Ludd-benskydd!!
Bensksydd från Hööks:
-245 kronor.
Hööks ludd-schabrak!!
Hööks ludd-schabrak!
-899 kronor!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skriv på kommentarerna om du vill säga vad du tycker!
Vad skulle du göra?

Många hästiga kramar från Emma<3!!!!!!!!


RSS 2.0